۱۳۹۲ تیر ۱۵, شنبه

محرومیت حسین زمان از تدریس: دولت مهرورز تحمل من و عقایدم را ندارد



چکیده :حسین زمان که همچنان پخش آثارش در صدا و سیما ممنوعیت دارد، این بار به گفته خودش به برکت دولت مهرورز محل خدمت خود در دانشگاه پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی کیش را ترک می کند و از ادامه تدریس در این دانشگاه محروم شده است. حسین زمان که مهندسی کارشناسی ارشد در رشته مخابرات دارد، طی ده سال گذشته به عنوان معاون طرح و برنامه و نیز عضو هیأت علمی پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی شریف به فعالیت‌های اجرایی و تدریس در جزیره کیش مشغول بوده است....

کلمه- گروه خبر: ادامه اعمال محدودیت های بیشتر برای حسین زمان، هنرمند مردمی کشورمان وی از ادامه تدریس در دانشگاه نیز باز ماند و از کار برکنار شد.
به گزارش کلمه، حسین زمان که همچنان پخش آثارش در صدا و سیما ممنوعیت دارد، این بار به گفته خودش به برکت دولت مهرورز محل خدمت خود در دانشگاه پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی کیش را ترک می کند و از ادامه تدریس در این دانشگاه محروم شده است.
حسین زمان که مهندسی کارشناسی ارشد در رشته مخابرات دارد، طی ده سال گذشته به عنوان معاون طرح و برنامه و نیز عضو هیأت علمی پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی شریف به فعالیت‌های اجرایی و تدریس در جزیره کیش مشغول بوده است.
این هنرمند مردمی، پس از پایان تحصیلاتش بیش از سی سال است که به تدریس در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و نیز پژوهش در زمینه‌های الکترونیک، مخابرات و رایانه پرداخته است.
اما به نوشته این هنرمند مردمی کار وی پس از سی سال تدریس و تحقیق به پایان رسیده است و او گلایه مند از برخوردهای صورت گرفته دانشگاه پردیس کیش را ترک می کند.
حسین زمان نوشته است که فردا ، بعد از حدود سی و سه سال فعالیت آموزشی مداوم که ده سال اخیر آن در پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی شریف در کیش بوده ، به برکت دولت مهرورز و مدیران همیشه در صحنه ایشان که تحمل من و عقایدم را ندارند، دفتر کارم را ترک خواهم کرد . چندین کارتن خالی آماده کرده ام تا کتاب ها و جزوات درسی ام را که سالهای زیادی من را در خدمت به دانشجویان عزیزم یاری کرده اند در آنها قرار دهم و در صندوق عقب اتو موبیلم بایگانی کنم . در این روزهای اخیر بسیاری از دانشجویان خوبم با حضور در محل کارم و با ارسال پیام من را مورد لطف قرار دادند که از همگی سپاسگزارم . من به تدریس خو گرفته ام و امیدوارم باز هم فرصت این کار را به من داده شود و دشمنی با من را بگونه ای دیگر تلافی نمایند.
در همین حال، حسین زمان که مدتهاست نتوانسته علی رغم تلاشی که داشته آلبومی را در بازار موسیقی ایران عرضه کند، پیش از این گفته بود: به دلیل اینکه شرایط کاری برای من در داخل بسیار دشوار است و امکان برگزاری کنسرت ندارم و کارهایم نیز برای پخش ممنوع است بنابراین برای اینکه بتوانم صدایم را به گوش مخاطبینم برسانم راهی ندارم جز اینکه کارهای جدیدم را در خارج از ایران و یا از طریق اینترنت منتشر کنم ندارم..
بیشتر قطعات آلبوم حسین زمان مضامینی سیاسی-اجتماعی دارند. از این خواننده تاکنون آلبوم‌های قصه نگفته، شب دلتنگی، قصه شب، قرار عاشقی، مشق عشق و شاپرک منتشر شده است.
آهنگ لالایی این هنرمند مردمی در جریان جنبش سبز مورد استقبال مردم قرار گرفت.
وی در جریان انحلال خانه سینما از هنرمندان در خواست کرد که واکنش نشان دهند و گفت: هنرمندان باید نشان دهند که از اسقلال برخوردارند و احدی نمیتواند ایشان را به بازی بگیرد . اینجانب بعنوان شاگردی در جامعه هنری از اساتید بزرگ تقاضا دارم در مقابل این نامردمی ها ساکت ننشینند و جواب جور و جفایی که در حق هنر و هنرمندان میشود را هنرمندانه بدهند.”
این عضو هیئت علمی دانشگاه پیش از این در گفت و گو با کلمه تاکید کرده بود “حکومت اگر با مردم نباشد، از جنس مردم نباشد و خود را وقف خدمت به مردم نکرده باشد از نزدیکی بین مردم و هنرمندان بیم دارد چرا که هنرمندان می‌توانند به آگاه تر شدن مردم کمک کنند و مردم نیز به ایشان اطمینان دارند.”
حسین زمان که چند روز پس از انتخابات سال ۸۸ در جریان سرکوب های آن روزها به دلیل حمایت از میرحسین موسوی تحت بازجویی قرار گرفت، معتقد است اگر کسی به بهانه اینکه سیاست چیز بدی است و باید از آن گریزان بود و نباید به آن آلوده شد خود را از عرصه مبارزه منفک کند و گوشه امن اختیار کند، خطر نکند و پشت پرده مخفی شود تا از هر گزندی در امان باشد جز خیانت به خلق خدا مرتکب نشده است.
این رزمنده دوران جنگ هشت ساله معتقد است: وقتی صحبت از تخلف می شود، تنها به روز انتخابات محدود نمی گردد بلکه با رد صلاحیت ناعادلانه کاندیداها و ایجاد فرصت تبلیغات وسیع با بکارگیری امکانات دولتی برای یک جناح خاص مهر بطلان بر یک انتخابات سالم زده می شود که این اتفاق بویژه در مورد کاندیداتوری نمایندگی مجلس در گذشته بارها صورت گرفته است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر