۱۳۹۲ مهر ۱۰, چهارشنبه

اسناد مفقوده در زیرزمین سازمان تامین اجتماعی/ هشدار مجلس به متخلفان: پولها را برگردانید

چکیده :مدارک در یکی از زیرزمین‌های ساختمان تامین اجتماعی یعنی ساختمان دوم این سازمان به نام شهید معیری وجود داشت آنجا اتاقی بود که تنها یک کلید داشت که ما در ساختمان دوم تامین اجتماعی به نام شهید معیری مرتب هر چند وقت یک بار برای اطمینان از وجود اسناد سرکشی می‌کردیم که یک مرتبه موضوع به ما اطلاع داده شد که اسناد مفقود شده است. ...

رئیس هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اسناد گم شده در مورد تحقیق و تفحص در یکی از زیرزمین‌های ساختمان تامین اجتماعی پیدا شد گفت که تاکنون بیش از ۳۰۰۰ برگ شکایت و سند تخلف از سازمان تامین اجتماعی به این هیات ارائه شده است.
به گزارش ایسنا، علیرضا محجوب در نشست خبری در مورد آخرین وضعیت تحقیق و تفحص سازمان تامین اجتماعی گفت: در نشست خبری قبلی این موضوع را با جراید در میان گذاشتم که بخشی از اسناد تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی مفقود شده است که بعد از اطلاع رسانی بسیار خوب مطبوعات، اصحاب رسانه و صدا و سیما این اسناد پیدا شد.
وی افزود: انتشار این اخبار باعث شد که افرادی که اسناد را پنهان کرده بودند دیگر جسارت جابجایی و از بین بردن اسناد را پیدا نکنند و به همین دلیل اسناد با پیگیری‌ها پیدا شد.
این عضو کمیسیون اجتماعی اضافه کرد: ‌در همان روز مصاحبه نامه‌ای به دادستان درمورد مفقود شدن اسناد تحقیق و تفحص ارائه کردند و حتی جلسه‌ای نیز برای پیگیری با دادستان تشکیل شد و گلایه کردند که چرا بعد از گم شدن این اسناد و رسانه‌ای شدن آن تازه قوه قضاییه ورود پیدا کرده است.
محجوب اضافه کرد:‌ باید از کارگران به دلیل دادن اطلاعات در جریان پیدا کردن اسناد تشکر کنم. ما ابتدا باورمان نمی‌شد که این اسناد گم شده است ولی با پیگیری‌ها مطلع شدیم که این اسناد مفقود شده است. نامه‌ای به وزیر کار نوشتم ایشان نیز نامه را به حراست ارجاع داد. با قائم مقام وزارت کار نیز در محل اختفای اسناد حضور پیدا کردیم و توانستیم این ادعا را به اثبات رسانده و آنها را پیدا کنیم.
وی خاطر نشان کرد: مدارک در یکی از زیرزمین‌های ساختمان تامین اجتماعی یعنی ساختمان دوم این سازمان به نام شهید معیری وجود داشت آنجا اتاقی بود که تنها یک کلید داشت که ما در ساختمان دوم تامین اجتماعی به نام شهید معیری مرتب هر چند وقت یک بار برای اطمینان از وجود اسناد سرکشی می‌کردیم که یک مرتبه موضوع به ما اطلاع داده شد که اسناد مفقود شده است. اما ما توانستیم با پرس و جو و کمک و اطلاع کارگران شریف و حراست و وزارت کار اسناد را پیدا کنیم.
رئیس هیات تحقیق و تفحص در سازمان تامین اجتماعی در ادامه با بیان این که نگارش گزارش از نیمه دوم مهر ماه شروع می‌شود گفت: این گزارش از تمامی اسناد مربوط به مراکز درمانی، شعب سازمان تامین اجتماعی، صورت جلسه سازمان در ادوار مختلف، گزارش بازرسان و موارد دیگر تهیه شده است که تلاشمان بر این است در ۱۵ آبان جهت قرائت به مجلس تقدیم کنیم.
محجوب تاکید کرد که با انتشار این گزارش ماهیت بسیاری از متخلفان آشکار می‌شود.
وی با انتقاد از اخبار ۲۰ و ۳۰ برای نوع انعکاس موضوع مفقود شدن اسناد هیات تحقیق و تفحص گفت: طبق آیین نامه ما نمی‌توانیم درمورد جزییات تحقیق و تفحص قبل از انتشار آن اطلاع رسانی کنیم اما متاسفانه اخبار ۲۰:۳۰ در حاشیه‌های خود تنها به فرافکنی پرداخت و به نوعی مزه‌پراکنی کرد که ما به این موضوع اعتراض داریم.
رئیس هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی در ادامه با بیان اینکه بیش از ۳۰۰۰ برگ شکایت، دادخواست و سند تخلف به این هیات ارائه شده است گفت: به بسیاری از این اسناد رسیدگی شده و مابقی نیز تعیین تکلیف می‌شود و در گزارش قید خواهد شد.
محجوب با تاکید بر این که تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی یکی از پرحاشیه‌ترین و پر مساله‌ترین تفحص‌های مجلس است گفت: ممکن است این گزارش چند ۱۰ هزار صفحه ضمائم داشته باشد. امیدواریم مجلس اجازه دهد تا تمامی جزییات گزارش را منتشر کنیم تا کسانی که از اموال دولتی سوء استفاده کرده‌اند شناخته شده و تخلفات آنها برای همه روشن شود.
وی افزود: به تمامی کسانی که وجوهی را از سازمان در اختیار دارند هشدار می‌دهم که این وجوه را برگرداند. کسانی هستند که هزار میلیارد تومان سند پیش آنهاست که باید این موارد تعیین تکلیف شود. اگر این افراد قبل از تهیه گزارش و ارائه آن به مرجع قضایی اسناد و اموال را تحویل دهند مقداری از بار تخلفشان کم شده است چرا که بعد از تصویب گزارش قوه قضاییه به موضوع رسیدگی خواهد کرد.
وی در پایان با بیان اینکه ما از قوه قضاییه انتظار رسیدگی به تخلفات متخلفین این پرونده را داریم گفت که تمامی اطلاعات و جزییات این پرونده تاکنون به رئیس مجلس ارائه شده است.
اجازه نمی دهیم تحقیق و تفحص پایمال شود
دهدشتی ادامه داد: ۴۰ درصد بازار داروی کشور، ۴۰ تولید سیمان کشور، ۲۰ درصد تولید قیر کشور، ۷۰ درصد تولید جابجایی ریل، ۵۰ درصد نفت کشور در اختیار شرکت های زیرمجموعه شستا قرار دارد.
وی تصریح کرد: یک ماه و ده روز است که دوستان در سازمان تامین اجتماعی مستقر شده اند تا این تحقیق و تفحص را بررسی کنند. یک سری انتصابات در شرکت شستا صورت گرفته که قواعد و ضوابط کارشناسی بر آن حاکم نبوده و تابع روابط بوده است.
نماینده آبادان در مجلس ادامه داد: اعضای هیئت مدیره شرکت شستا در شرکت های متعدد عضو هستند و فروش محصولات این شرکت بر اساس قانون در بورس صورت نگرفته و به افراد انحصاری فروخته شد. علاوه بر این خرید و فروش اموال توجیه اقتصادی ندارد و واگذاری شرکت ها نیز خلاف قانون بوده است.
وی در خصوص علت طولانی شدن روند تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی گفت: به دلیل عدم نظارت کافی سازمان تامین اجتماعی در شرکت شستا و همچنین عدم نظارت کافی شرکت شستا بر شرکت های زیرمجموعه کسب اطلاعات با تاخیر همراه بود. به همین دلیل تحقیق و تفحص طولانی شد.
وی ادامه داد: برای این که اطلاعات دقیق تری را به دست آوریم اطلاعیه ای منتشر شد تا افراد اطلاعات و اسناد خود را از تخلفات این شرکت به کمیته تحقیق و تفحص ارائه دهند همچنین شماره فکس ۸۸۸۸۰۳۴۰ برای ارائه اسناد و مدارک در اختیار مردم قرار گرفته است.
در ادامه این جلسه نادر قاضی پور عضو کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی با بیان این که دیروز در کمیسیون صنایع علی رغم لشکرکشی دولتی ها تحقیق و تفحص از فولاد را به تصویب رساندیم گفت: تحقیق و تفحص برای روشن حقایق است.
نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در روند بررسی تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی پرونده ای در دست داریم که رقم بالایی به فردی داده شده اما آن فرد اعلام می کند گیرنده نیست. این حسابرسی ها کلاهبرداری عظیم است.
قاضی پور تصریح کرد: قوه قضائیه باید به این امر مهم رسیدگی کند. میلیارد ها تومان پول در صندوق تامین اجتماعی توسط مدیرعامل حیف و میل شده. قوه قضائیه باید پس از انتشار گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی دادسرای مستقلی را با ۱۰۰ قاضی به بررسی پرونده های این سازمان اختصاص دهد.
وی اظهار داشت: پول هایی در سازمان تامین اجتماعی کدها پرداخته شده و به جای اسم افراد کدهایی آورده شده بنابراین مشخص نیست که آیا این پول ها به فرد پرداخته شده و یا حیف و میل شده است.
وی افزود: مبلغ بالایی به چهار حقوق دان پرداخت شده اما اسامی آن ها نیامده برای حقوقدانان و نمایندگانی که پول پرداخت شده کد گذاشته اند.
وی ادامه داد: همشهریان آقا هر کس پایش به تهران رسیده ۵ تا ۲۰ میلیون تومان پول پرداخت شده.
وی در پایان تاکید کرد: اجازه نمی دهیم تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی مثل مجلس ۸ پایمال شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر